Хостирање


Актуелна понуда


Зголемен простор и до 30 GB со SSD Boost

Ги зголемивме сите shared hosting пакети за поголема вредност на вашите пари

Намалени цени до 30%, за уплата за 2 и 3 години однапред

Нарачајте било кој хостинг пакет за период од 3 години и искористете го намалувањето и до 30%

Бесплатен .мк домен со сите нови закупени хостинг пакети

Со секоја нова нарачка добивате бесплатен македонски домен - засекогаш!

30 дена гаранција за квалитет

Ви нудиме можност да се уверите во стабилноста на нашите сервери. Доколку не сте задоволни со услугата уплатената сума ќе ви биде вратена.

Backup

Неделен/месечен бекап и бесплатно враќање на бекап

Softaculous

Бесплатна алатка Softaculous за инсталирање скрипти и градење веб страници со неколку кликаХОСТИНГ ПАКЕТИ


Linux DD 64

од 1500 ден/годишно
2240 ден / 1 година
4010 ден / 2г.
5310 ден / 3г.
 • Веб простор 1.5 GB 2 GB
 • Месечен трансфер 100 GB
 • SSD Boost
 • Контролен панел Cpanel
 • 1 хостиран домен
 • Неограничен број на parked domains
 • Неограничен број на бази
 • Неограничен број на е-мејл адреси
 • Неограничен број на FTP корисници
 • Softaculous
 • бесплатен .мк домен
 • бесплатен SSL AutoSSL

DD Extreme

од 2500 ден/годишно
4130 ден / 1 година
7080 ден / 2 г.
8850 ден / 3 г.
 • Веб простор 5 GB 7.5 GB
 • Месечен трансфер 200 GB
 • SSD Boost
 • Контролен панел Cpanel
 • 5 хостирани домени
 • Неограничен број на parked domains
 • Неограничен број на бази
 • Неограничен број на е-мејл адреси
 • Неограничен број на FTP корисници
 • Softaculous
 • бесплатен .мк домен
 • бесплатен SSL AutoSSL

DD Unlimited

од 3700 ден/годишно
578 ден / месечно
5780 ден / 1 година
9910 ден / 2 г.
13.100 ден / 3 г.
 • Веб простор 20 GB 30 GB
 • Месечен трансфер: Неограничен
 • SSD Boost
 • Контролен панел CPanel
 • хостирани домени
 • Неограничен број на parked domains
 • Неограничен број на бази
 • Неограничен број на е-мејл адреси
 • Неограничен број на FTP корисници
 • Softaculous
 • бесплатен .мк домен
 • бесплатен SSL AutoSSL
* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

 • Промоцијата бесплатен домен важи само за нови нарачки
 • Месечно плаќање важи само за Unlimited пакетите и притоа не следува бесплатен домен
 • Враќањето на парите важи само за хостинг пакетот. За регистрација на домен не следува враќање на уплатените сретства. При закупување со промоција бесплатен домен, се враќаат уплатените сретства со одбиена цена за домен пресметано од тековниот ценовник за регистрација.

Win DD 64

од 2200 ден/годишно
3420 ден / 1 година
5900 ден / 2 г.
7788 ден / 3 г.
 • Веб простор 1.5 GB 2 GB
 • Месечен трансфер: 100 GB
 • Контролен панел WebsitePanel
 • 1 хостиран домен
 • Бази на податоци: 1
 • Неограничен број на parked domains
 • Неограничен број на е-мејл адреси
 • Неограничен број на FTP корисници
 • Softaculous
 • бесплатен .мк домен

Win DD Extreme

од 3900 ден/годишно
5780 ден / 1 година
10.140 ден / 2 г.
13.800 ден / 3 г.
 • Веб простор 5 GB 7.5 GB
 • Месечен трансфер: 200 GB
 • Контролен панел WebsitePanel
 • 5 хостирани домени
 • Бази на податоци: 5
 • Неограничен број на parked domains
 • Неограничен број на е-мејл адреси
 • Неограничен број на FTP корисници
 • Softaculous
 • бесплатен .мк домен

Win DD Unlimited

од 6200 ден/годишно
950 ден / месечно
9322 ден / 1 година
16.280 ден / 2 г.
21.950 ден / 3 г.
 • Веб простор 20 GB 30 GB
 • Месечен трансфер: Неограничен
 • Контролен панел WebsitePanel
 • 10 хостиран домен
 • Бази на податоци: 10
 • Неограничен број на parked domains
 • Неограничен број на е-мејл адреси
 • Неограничен број на FTP корисници
 • Softaculous
 • бесплатен .мк домен
* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

 • Промоцијата бесплатен домен важи само за нови нарачки
 • Месечно плаќање важи само за Unlimited пакетите и притоа не следува бесплатен домен
 • Враќањето на парите важи само за хостинг пакетот. За регистрација на домен не следува враќање на уплатените сретства. При закупување со промоција бесплатен домен, се враќаат уплатените сретства со одбиена цена за домен пресметано од тековниот ценовник за регистрација.

LINUX Reseller Beginer

1180 ден/месечно

 • Веб простор : 50 GB
 • Месечен сообраќај: Неограничено
 • SSD Boost
 • Хостирани домени: 50 Домени
 • Котролен панел WHM/cPanel
 • MySQL/phpMyadmin: Неограничено
 • Подреселер: НЕ
 • Неограничен број на е-мејл адреси
 • Неограничен број на FTP корисници
 • Softaculous
 • бесплатен .мк домен
 • бесплатен SSL AutoSSL

LINUX Reseller Professional

2360 ден/месечно

 • Веб простор : 100 GB
 • Месечен сообраќај: Неограничено
 • SSD Boost
 • Хостирани домени: 50 Домени
 • Котролен панел WHM/cPanel
 • MySQL/phpMyadmin: Неограничено
 • Подреселер: ДА
 • Неограничен број на е-мејл адреси
 • Неограничен број на FTP корисници
 • Softaculous
 • бесплатен .мк домен
 • бесплатен SSL AutoSSL

WIN Reseller Beginer

1650 ден/месечно

 • Веб простор : 35 GB
 • Месечен сообраќај: Неограничено
 • SSD Boost
 • Хостирани домени: 50 Домени
 • Котролен панел Website Panel Control Panel
 • MSSQL 2008: 50о
 • Подреселер: НЕ
 • Неограничен број на е-мејл адреси
 • Неограничен број на FTP корисници
 • Softaculous
 • бесплатен .мк домен

WIN Reseller Professional

2950 ден/месечно

 • Веб простор : 100 GB
 • Месечен сообраќај: Неограничено
 • SSD Boost
 • Хостирани домени: 50
 • Котролен панел WebsitePanel Control Panel
 • MSSQL 2008: Неограничено
 • Подреселер: ДА
 • Неограничен број на е-мејл адреси
 • Неограничен број на FTP корисници
 • Softaculous
 • бесплатен .мк домен

* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

 • За уплати од една година следуваат 2 месеци БЕСПЛАТНИ
 • Промоцијата бесплатен домен важи само за нови нарачки за уплати за 1 година
 • Враќањето на парите важи само за хостинг пакетот. За регистрација на домен не следува враќање на уплатените сретства. При закупување со промоција бесплатен домен, се враќаат уплатените сретства со одбиена цена за домен пресметано од тековниот ценовник за регистрација.

LINUX VPS 64

1180 ден/месечно

 • Веб простор : 30 GB
 • Месечен сообраќај: Неограничено
 • Рам меморија: 1 GB
 • Процесор: 2.53Ghz
 • Број на процесори: 1
 • IP Address 1
 • Connection capacity: 100Mbps
 • Virtualization: OpenVZ
 • Оперативен систем по избор
 • Дополнителни опции: CPanel контролен панел: 1180 денари
 • Root Access
 • бесплатен .мк домен
 • бесплатен SSL AutoSSL

LINUX VPS Pro

2832 ден/месечно

 • Веб простор : 90 GB
 • Месечен сообраќај: Неограничено
 • Рам меморија: 3 GB
 • Процесор: 2.53Ghz
 • Број на процесори: 3
 • IP Address 1
 • Connection capacity: 100Mbps
 • Virtualization: OpenVZ
 • Оперативен систем по избор
 • Дополнителни опции: Дополнителна IP адреса - 236 денари
 • Root Access
 • бесплатен .мк домен
 • бесплатен SSL AutoSSL

WIN VPS 64

4012 ден/месечно

 • Веб простор : 40 GB
 • Месечен сообраќај: Неограничено
 • Рам меморија: 2 GB
 • Процесор: 2.53Ghz
 • Број на процесори: 1
 • IP Address 1
 • Connection capacity: 100Mbps
 • Virtualization: OpenVZ
 • Оперативен систем: Windows Server 2008R2 Web Edition 32bit/64bit
 • Дополнителни опции: Windows Server 2008R2 Standard Edition 32bit/64bit 1180 денари
 • Root Access
 • бесплатен .мк домен

WIN VPS Pro

5092 ден/месечно

 • Веб простор : 120 GB
 • Месечен сообраќај: Неограничено
 • Рам меморија: 4 GB
 • Процесор: 2.53Ghz
 • Број на процесори: 2
 • IP Address 1
 • Connection capacity: 100Mbps
 • Virtualization: OpenVZ
 • Оперативен систем: Windows Server 2008R2 Web Edition 32bit/64bit
 • Дополнителни опции: Дополнителна IP адреса - 250 денари
 • Root Access
 • бесплатен .мк домен

* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

 • За уплати од една година следуваат 2 месеци БЕСПЛАТНИ
 • Промоцијата бесплатен домен важи само за нови нарачки за уплати за 1 година
 • Враќањето на парите важи само за хостинг пакетот. За регистрација на домен не следува враќање на уплатените сретства. При закупување со промоција бесплатен домен, се враќаат уплатените сретства со одбиена цена за домен пресметано од тековниот ценовник за регистрација.
 • Our dedicated root servers provide you with the latest server hardware, strong processors, unlimited traffic and the highest level of server availability, flexibility and efficiency.
 • We have on stock dedicated servers for personal usage with affordable prices from 60 eur/month. Also we have professional server offer with powerful Xeon E5 CPUs, up to 128 GB RAM.
 • Сите дедицирани сервери се со неограничен сообраќај. Локацијата на серверите е во Европа.
 • Get your own dedicated server for your individual business needs at prices you can afford or create your customized and individually configured server for your special requirements
 • Контактирајте го нашиот тим за продажба, и ќе ви испратиме понуда.

СО СЕКОЈ ХОСТИНГ ПАКЕТ ДОБИВАТЕ


КОРИСНИЧКА ПОДДРШКА

Со секој купен хостинг пакет добивате бесплатни услуги како и 24/7/365 техничка поддршка

СКРИПТИ И ДАТАБАЗИ

Неограничен број датабази со алатка за менаџирање, програмски јазици, систем менаџмент

Е-МЕЈЛ АДРЕСИ

Неограничен број на адреси за е-пошта, POP3 и IMAP поддршка, WebMail софтвери за прегледување на е-пошта

ДОМЕНИ

Domain ID Protect, Parked Domains, Subdomains, Е - пошта за сите поддомени, Subdomains Redirects

ДОМЕН МЕНАЏЕР

Domain ID Protect, Parked Domains, Subdomains, Е - пошта за сите поддомени, Subdomains Redirects

БЕСПЛАТНИ УСЛУГИ

Бесплатни услуги со секој пакет Бесплатен трансфер на вашата страница, бесплатна алатка за инсталирање скрипти.

АПЛИКАЦИИ

Softaculous, Dolphin, phpMotion, BuddyPress, WordPress MU, Joomla, Drupal, e107, MODx, ImpressCMS, vTiger, SugarCRM, eGroupware, Mediawiki, DokuWiki, TikiWiki и други.

E-COMMERCE

Shopping Cart, Magento, osCommerce, Zen Cart, CS-Cart, Domain Id Protect, Shared SSL Certificate, IP Deny ManagerОстанати услуги


SSL сертификат

Понуда на RapidSSL и PositiveSSL сертификати

Цените на SSL сертификатите се од 3100 денари годишно. Доколку го хостирате вашиот сајт на серверите на ДДХост инсталацијата на сертификатот е вклучена во цената. Доколку имате потреба од друг вид на SSL сертификат, контактирајте не за понуда .

  Што е SSL?

 • SSL (Secure Socket Layer) протоколот е Web стандард за енкрипција на комуникацијата помеѓу корисниците и веб страниците. Податоците пратени преку SSL конекција се заштитени со енкрипција, со што податоците се зашитени од прислушкување и останати упади.
 • Дали и кога ми треба SSL?

 • Со напредокот на технологијата последнава декада, се повеќе лични податоци и важни документи се чуваат онлајн. На овие податоци им треба заштита, во спротивно секој со основно IT познавање би можел да ги преземе. Без SSL енкрипција, вашите лични податоци, лозинки, информации за сметки од банки можат лесно да бидат преземени. Посетителите на вашиот веб сајт не би оставале лични податоци доколку нема SSL што придонесува до губење клиенти. Доколку имате онлајн бизнис, интернет продавница, портал на којшто се зачленуваат корисници, потребен е SSL сертификат.

Дедицирана IP адреса

Ако користите поделен Shared хостинг оваа адреса ја делите со повеќе корисници. Доколку закупите дедицирана IP адреса, ќе имате уникатна адреса само за вашата страница.

Кога и дали ми треба дедицирата IP адреса?

 • 1. E-mail blacklist - На поделените Shared хостинг пакети, на една IP адреса се хостираат веб страници од повеќе клиенти. Често доаѓа до проблем доколку еден од клиентите е подложен на хакерски упад, или СПАМ од неговата страница, IP адресата да биде ставена во црна листа (blacklist) на провајдерите и интернет пребарувачите. Со ова сите страници хостирани на таа адреса автоматски стануваат недостапни или пораките стигнуваат во SPAM папката на корисниците. За да се избегне овој проблем, најдобро е да закупите статична адреса за Вашата страница
 • 2. Доколку користите страница со онлјан плаќање, повеќето банки бараат да имате статична IP адреса за интегрирање на системот за онлајн уплата.

Цената на една IP адреса е 250 денари месечно
VPS пакетите доаѓаат со 1 или 2 дедицирани IP адреси. Дополнителни IP адреси може да се докупат по редовните цени.


Хостираат кај нас

Со задоволство соработуваме со